Handelsvilkår

Handelsvilkår


Generelle oplysninger om virksomheden:


Virksomhedens juridiske navn: Bryglageret
Virksomhedens kaldenavn: Bryglageret.dk

 

CVR-nummer: 34 11 41 45

Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 1

Etableringsår: 2012

Adresse:
Sognevejen 260
9631 Gedsted

Telefonnummer: 30 25 35 07

Officiel e-mail adresse: info@bryglageret.dk
Officiel web-adresse: www.Bryglageret.dk


Bestilling:

Du kan bestille varer fra Bryglageret på følgende måder:


• På webshoppen
• Via telefonisk bestilling
• Via mailAlle priser på websitet angives inklusive moms.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:
Navn og adresse udfyldes først nå købet afsluttes.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:
Dansk

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde:
• Der fremsendes en ordrebekræftelse pr. mail, og en faktura pr. e-mail/brev.
• Du kan desuden altid få sendt en kopi af din ordrebekræftelse, ved at sende en mail til info@bryglageret.dkBetaling:

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Bryglageret eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Bryglageret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

• Dankort (gratis)
• VISA-Dankort (gratis)
• Mastercard(gratis)
• Mobilepay (gratis)
• Paypal (gratis)
• EAN (Offentlige institutioner (gratis))

 Bryglageret tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og andre eventuelle fejl.

Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder. Efter du har afgivet en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse. Efterfølgende vil en af vore medarbejdere ekspedere ordren.


Levering:


Bryglageret benytter følgende fragtfirma: Post Danmark

Fragtpriser fremgår ved bestilling.

Leveringstid: Oftest 1-3 dage, men vil du være sikker på levering inden weekenden, skal vi have din bestilling senest mandag kl 16.00

Fortrydelsesret:

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Du kan også sende den retur med posten eller fragtfirma til denne adresse:

Bryglageret
Sognevejen 260
9631 Gedsted
Telefonnummer: 30 25 35 07
E-mail adresse:  info@bryglageret.dk

Indlevering ved personlig henvendelse på vores adresse, kan kun ske mod forudgående aftale.
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende produkter:
• Vakum pakkede produkter, såfremt du har brudt forseglingen.


Reklamation:

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Bryglageret
Sognevejen 260
9631 Gedsted
Telefonnummer: 30 25 35 07
E-mail adresse: info@bryglageret.dk


E-markedsføring:

Du kan tilmelde/framelde dig nyhedsbrevet.


Ansvar:

Ved at handle hos Bryglageret erklærer du dig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Bryglageret. Bryglageret er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Bryglageret, herunder ejer, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at sitet www.Bryglageret.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. Bryglageret kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af www.Bryglageret.dk, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer. Bryglageret tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på Bryglageret. Bryglageret er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret. Alt indhold på Bryglageret er beskyttet ifølge Lov om ophavsret, og må derfor ikke gengives uden indhentelse af samtykke.

 
Kundeservice:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en e-mail til info@bryglageret.dk


Copyright Bryglageret © 2016

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.